Berber Vonk

In 2015 studeerde Berber af als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds september 2015 is zij werkzaam bij Fysio Westerpark.

In 2017 is zij gestart met de master kinderfysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. Zij is deze master gaan volgen omdat zij de ontwikkeling van motoriek bij kinderen erg interessant vindt. Elk kind heeft zijn eigen tempo en manier van ontwikkelen. Daarnaast vindt ze de samenwerking met het kind en de ouders erg leuk.
Het werken met kinderen geeft veel energie en vraagt veel afwisseling in de behandeling. Wanneer je het kind mee krijgt in het spel en daarnaast werkt aan het probleem (hulpvraag) ontstaat er een mooie samenwerking die tot goede resultaten leidt. Het is mooi om hier als kinderfysiotherapeut aan bij te dragen.

De master aan de Hogeschool Rotterdam richt zich op aandoeningen bij kinderen volgens de laatste actuele inzichten. Enkele voorbeelden: bij kinderen in de leeftijd van 0-2 jaar; de behandeling van zuigelingen met een voorkeurshouding of een vertraagde motoriek, bij kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar met een  achterstand in de grove en/of fijne motoriek, neurologische aandoeningen en orthopedische aandoeningen. In de leeftijd van 4-18 jaar met een achterstand in de grove motoriek, orthopedische aandoeningen, sport gerelateerde klachten en neurologische aandoeningen.

Specialismen
Berber houdt zich bezig met klachten bij kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar. Daarnaast behandelt zij volwassenen met sport gerelateerde blessures, orthopedisch herstel (bijvoorbeeld; nieuwe heup of knie, kruisbandoperaties), werk gerelateerde klachten.

Daarnaast kan zij kinesiotape aanbrengen volgens de methode van Easy taping en kan zij klachten aan het evenwichtsorgaan zoals BPPD en evenwichtsstoornissen t.g.v. een tumor in het evenwichtsorgaan behandelen.

Voor meer info: klik hier

error: Content is protected !!