Het Team

Onze groepspraktijk bestaat uit 11 fysiotherapeuten en 1 praktijkassistente.

Floris Hagen

In 1984 voltooide Floris de opleiding tot fysiotherapeut. Hij specialiseerde zich in verschillende vormen van manuele therapie en ontwikkelde door de jaren heen een werkwijze waar fysiotherapie en manuele therapie op een (…)

Hedda van Pelt

Hedda werkt sinds 1991 als fysiotherapeut waarvan de eerste jaren in een praktijk in Zaandam en vanaf 1998 bij Fysiotherapie Westerpark. Ze houdt zelf erg van bewegen in de natuur (…)

Pieter-Floris Kraaijeveld

Pieter-Floris ontwikkelde al vroeg specifieke belangstelling voor het menselijk bewegen. Tijdens zijn studie Fysiotherapie werkte hij als theatermedewerker in het Muziektheater. Sinds 2001 is hij aaneengesloten werkzaam geweest als fysiotherapeut. (…)

Kitty Welbergen

In 2010 studeerde Kitty af als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Gedurende haar studie heeft ze van de gelegenheid gebruik gemaakt om haar stage en afstudeeropdracht in het buitenland (…)

Marcel van Wolferen

Begin 2012 studeerde Marcel af als Fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens zijn studie heeft hij zich voornamelijk gericht op de sportfysiotherapie, waarin hij ook zijn stages heeft gelopen. (…)

Suzy Landman

In 2009 studeerde Suzy af als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Gedurende haar studie heeft ze van de gelegenheid gebruik gemaakt om haar stage in het buitenland te doen. (…)

Berber Vonk

In 2015 studeerde Berber af als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds september 2015 is zij werkzaam bij Fysio Westerpark. In 2017 is zij gestart met de master kinderfysiotherapie (…)

Jard Venema

In 2016 is Jard afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool Groningen. Na zijn stageperiode is hij sinds 2016 als fysiotherapeut werkzaam bij Fysio Westerpark. Tijdens zijn studie heeft hij zich (…)

Wilma van Arendonk

Wilma is in 2001 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam & Omstreken; in deze zelfde stad is ze gaan werken in een particuliere praktijk. Na een aantal jaren als algemeen fysiotherapeut (…)

Lennard Knol

Lennard is al sinds 2005 met veel passie werkzaam als (sport)fysiotherapeut en heeft in die tijd veel ervaring opgedaan in het behandelen van rug-, schouder- en knieklachten. Als fanatiek sporter (…)

Barbara Schilstra

Barbara Schilstra studeerde fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds 2001 werkte zij op veel verschillende plekken als fysiotherapeute. ” Het is fijn om een goed evenwichtig contact op te (…)

Asma Tahiri

Asma (spreek uit Esma) is de centrale contactpersoon van Fysio Westerpark. Elke werkdag kunt u tussen 9.00 en 13.00 uur bij haar terecht voor het maken van een afspraak, om (…)

error: Content is protected !!