actueel

Per 1 februari 2019 heeft Grazia na bijna 30 jaar afscheid genomen van de praktijk. Ze vond het tijd om nog een nieuwe weg in te slaan. Ze gaat reizen, fietsen, trekken maar zal ook zeker nog met haar vak bezig blijven in andere vormen. We zullen haar zeer missen! Ze is heel lang een pilaar van de praktijk geweest.

KITTY en WILMA waren vrijwel gelijktijdig zwanger en zijn eind februari met zwangerschapsverlof gegaan. Inmiddels zijn er twee prachtige gezonde kinderen geboren. Zij genieten nog van deze tijd en worden goed vervangen door Elja, Barbara en Vincent.

BARBARA werkte al veel vaker bij ons als invaller. Nu heeft ze gekozen om voor vast te blijven in de praktijk. Heel fijn! En bovendien brengt zij hiermee het specialisme HANDTHERAPIE in de praktijk.

ELJA heeft ook al eerder bij ons gewerkt. Zij werkt al jaren als gespecialiseerde bekkenfysiotherapeut. Zij vangt de afwezigheid van Wilma nu op in onze praktijk.

VINCENT is eveneens een nieuwe kracht die in maart bij ons begonnen is om de afwezigheid van Kitty op te vangen. Hij is een algemeen fysiotherapeut en enthousiast voor zijn vak en de patiënten.

error: Content is protected !!