Suzy Landman

In 2009 studeerde Suzy af als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Gedurende haar studie heeft ze van de gelegenheid gebruik gemaakt om haar stage in het buitenland te doen. In Indonesië heeft zij stage gelopen bij een stichting waarbij ze met name werkte met kinderen die ernstige multifactoriële problemen hadden.

Na twee jaar te hebben gewerkt als fysiotherapeut is zij zich gaan specialiseren als manueeltherapeut. Begin 2015 heeft zij de opleiding orthopedische manuele therapie aan de Hoge school van Utrecht succesvol afgerond. In deze opleiding worden verschillende stromingen binnen de manuele therapie aangeleerd. Haar manuele-therapie-stage heeft zij gedaan in het revalidatiecentrum Heliomare. In deze setting heeft ze met een zeer gevarieerde patiëntenpopulatie gewerkt, van basale tot zeer complexe casuïstiek. Het laatste half jaar van de opleiding bestond uit wetenschappelijk onderzoek. Vanuit deze opleiding heeft zij geleerd om de beste wetenschappelijke evidentie te combineren met haar praktijkervaring en de persoon die zij voor zich heeft. Van hieruit stelt zij een behandelplan op, gericht op een goed behandelresultaat.

Suzy werkt vanuit de kracht en de zelfstandigheid van de persoon. Verder is zij een bevlogen therapeut die zeer enthousiast is over haar werk. Manuele therapie is een prachtig vak en geeft de patiënt letterlijk vaak net dat duwtje in de rug op weg naar herstel.

error: Content is protected !!