Speciale interesse in knie- en schouderklachten bij sporters

MARCEL VAN WOLFEREN


NEEM CONTACT MET MARCEL OP


marcel@fysiowesterpark.nl


Ik hou van sport, ben zelf ook actief in de sport. Zo mag ik in mijn vrije tijd graag hardlopen, windsurfen, kitesurfen en wielrennen.

Ook doe ik aan ‘crossfit’. Deze trainingsvorm combineert fitness, gewichtheffen, atletiek en gymnastiek. Tijdens een crossfit-training richten we ons op een krachtonderdeel waarin je jezelf kunt verbeteren. Een ander onderdeel is de WOD (workout of the day). In deze training voer je onder hoge snelheid functionele oefeningen uit die constant variëren. Niet verwonderlijk dus dat ik me tijdens mijn opleiding tot fysiotherapeut aangetrokken voelde tot de sportfysiotherapie. Na mijn studie heb ik me daarnaast bijgeschoold in dry needling en longrevalidatie. Speciale interesse heb ik in de behandeling van knie- en schouderklachten die mensen oplopen tijdens het sporten. Of die hen hinderen bij het uitoefenen van hun sport.

In mijn opleidingsperiode heb ik ook groepstrainingen gegeven. ‘Verantwoord bewegen’ was hierbij belangrijk. Bij Fysio Westerpark geef ik deze groepslessen nog steeds.

Met mijn werk en mijn sportieve interesses zit mijn agenda doorgaans aardig vol. De tijd die ik overhoud, breng ik graag door met mijn gezin.

Specialisaties:
– Sportfysiotherapie en sportrevalidatie
– Dry needling
– Longrevalidatie

Bijzonderheden:
– Werkte tijdens zijn opleidingsperiode als personal trainer.
– Gaf gedurende zijn opleiding groepstrainingen waarin ‘verantwoord bewegen’ centraal stond.


© Copyright FysioWesterpark

error: Kopieren van onze site is niet toegestaan.