Manueel therapie duwtje in de rug op weg naar herstel

SUZY LANDMAN


NEEM CONTACT MET SUZY OP


suzy@fysiowesterpark.nl


Ik kreeg tijdens mijn opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam de kans om mijn stage in het buitenland te doen. Van die gelegenheid heb ik graag gebruikgemaakt. In Indonesië heb ik stage gelopen bij een stichting die kinderen opving met ernstige problemen.

Terug in Nederland ben ik in 2015 de opleiding orthopedische manuele therapie gaan volgen. Ik was toen twee jaar aan het werk als algemeen fysiotherapeut. Het mooie van deze opleiding is dat technieken uit verschillende stromingen binnen de manuele therapie worden aangeleerd. De stage voor deze opleiding liep ik in revalidatiecentrum Heliomare. Een leerzame tijd. Ik kreeg te maken met een uiteenlopende groep patiënten. Met soms basale, maar soms ook zeer complexe klachten.

Het laatste halfjaar van de opleiding bestond uit wetenschappelijk onderzoek. Zo heb ik geleerd om wetenschappelijke inzichten te combineren met mijn praktijkervaring. Daarnaast ben ik verbonden aan het schoudernetwerk Amsterdam en het netwerk traumarevalidatie VUmc. Zo kan ik samen met andere specialisten samenwerken en verdieping zoeken op het gebied van schouderbehandelingen en traumarevalidatie. Ook kan ik gemakkelijk overleggen over complexe problemen op dit gebied.

Ik werk vanuit de kracht en de zelfstandigheid van de persoon die ik voor me heb. Ik vind fysiotherapie nog steeds een prachtig vak en manuele therapie een uitstekende behandelmethode. Manueel therapie geeft je vaak – letterlijk en figuurlijk – net dat duwtje in de rug op weg naar herstel.’

Specialisaties:
– Orthopedische manuele therapie
– Netwerk traumarevalidatie
– Wetenschappelijk onderzoek

Bijzonderheden:
– Verbonden aan schoudernetwerk Amsterdam.
– Verbonden aan netwerk traumarevalidatie VUmc.
– Liep stage in Indonesië. Ze behandelde hier kinderen met ernstige handicaps


© Copyright FysioWesterpark

error: Kopieren van onze site is niet toegestaan.