Contact

U kunt zich bij ons aanmelden op de volgende manieren:

Telefonisch:
Van maandag-vrijdag zit Asma bij de telefoon tussen 9.00 – 13.30 uur. U kunt met uw vragen bij haar terecht en zij kan een afspraak voor u inplannen. In de middag, avond en op zaterdagochtend zijn we wel aanwezig maar is de kans aanwezig dat u het antwoordapparaat treft omdat wij dan met een behandeling bezig zijn. Spreek uw boodschap in en u wordt uiterlijk de volgende ochtend terug gebeld.
Tel. 020 – 686 98 06

Langskomen:
Langs komen is vooral in de ochtend handig op de Van Hall lokatie; u treft daar Asma achter de balie. Zij kan u dan gelijk helpen. In de middag is de balie gesloten en kunt u even plaats nemen tot een van de therapeuten naar buiten komt (meestal op het hele en halve uur).
Als u langs komt op De Wittenkade vindt u op de balie in de entree-ruimte een telefoon waarmee u rechtstreeks kunt bellen met de praktijkassistente voor het maken van een afspraak.

Via de brievenbus:
Deze hangt net buiten de wachtkamer achter in de gang van het gezondheidscentrum aan de Van Hallstraat. U kunt uw verwijzing of een briefje hierin doen. Als uw telefoonnummer (juist) vermeld staat, wordt u meestal dezelfde dag doch uiterlijk de volgende ochtend terug gebeld.

email: info@fysiowesterpark.nl

online
U kunt direct een afspraak inplannen via mijnzorgtoegang.nl:
( Bij verhindering wordt u verzocht ons tenminste 24 uur van te voren te berichten. Gebeurt dit niet dan moeten wij de behandeling in rekening brengen. )
Duurt het lang voordat u een afspraak kunt inplannen? Bel dan even met Asma. Waarschijnlijk kan zij u eerder een plekje geven.

LET OP! Als u uw eerste afspraak online zelf inplant, moet u eerst alle stappen doorlopen.
Vervolgens maakt u een account aan. Daarna krijgt u een bevestigingsmail.
Pas na ontvangst van de bevestigingsmail is uw afspraak echt in de agenda gezet!!


error: Content is protected !!