Je kunt bellen, mailen of langs komen

AFSPRAAK MAKEN

WITTENKADE 59

WITTENKADE 59

WESTERDOK 808

WESTERDOK 808

VAN HALLSTRAAT 200

VAN HALLSTRAAT 200

Kom in contact met Fysio Westerpark

Wil je informatie, heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Je kan ons dagelijks bellen tussen 09:00 en 13:00. Via telefoonnummer 020-686 98 06 of stuur een mail naar info@fysiowesterpark.nl.

Bel je buiten deze tijden? Spreek dan je naam, geboortedatum, telefoonnummer en boodschap in op ons antwoordapparaat, je wordt de volgende ochtend teruggebeld.

Wil je langskomen? Onze balie op de Van Hallstraat 200 is elke doordeweekse dag van 09:00 – 13:00 open.

Via de brievenbus
Achter in de gang op locatie Van Hallstraat hangt net buiten de wachtkamer een brievenbus. Doe daar je verwijzing of brief in. Staat je telefoonnummer hier juist op vermeld? Dan word je uiterlijk de volgende ochtend teruggebeld.

Afspraak plannen via mijnzorgtoegang.nl

Je kunt zelf een afspraak in onze praktijk inplannen via mijnzorgtoegang.nl.

Is het je eerste afspraak? Doorloop dan online alle aangegeven stappen. Ben je verhinderd? Laat dit ons dan 24 uur van tevoren weten. Daarna moeten we helaas de behandeling in rekening brengen.

Plan je een afspraak online, maar duurt het lang voordat je bij ons terechtkunt? Bel dan onze praktijkassistente. Waarschijnlijk kan zij op kortere termijn een afspraak regelen.

Eerste afspraak
Wil je voor het eerst een afspraak maken? Dat kan alleen als je nog niet bij ons onder behandeling bent. Je kunt invoeren waarvoor je komt en een geschikte tijd aangeven. De afspraak wordt direct in de agenda gezet van de fysiotherapeut die je gaat behandelen.
Plan hier je eerste afspraak.

Ingang praktijk in avonduren en in het weekend

Na 17:00 uur en op zaterdag is op beide locaties de hoofdingang gesloten. Gebruik dan de avondingang. Op onze locatie aan de Van Hallstraat vind je de avondingang aan de achterkant, in de Schaepmanstraat. Meld je via de intercom.

De avondingang op onze locatie aan de Wittenkade vind je twee huizen naar rechts, op nummer 63, bijna op de hoek. Bel aan via de intercom.


CONTACTGEGEVENSJe kunt ook mailen

info@fysiowesterpark.nl


Of kom langs

Van Hallstraat 200 – 1051 HL
De Wittenkade 59 – 1052 AD
Westerdok 808 – 1013 BV

Amsterdam


© Copyright FysioWesterpark