Je kan direct een afspraak inplannen via mijnzorgtoegang.nl.

Afspraak maken

Hier vind je informatie over hoe je moet inplannen, waar je op moet letten voor de eerste afspraak en waar je heen kan met vragen.


Bij Fysio Westerpark kan je gemakkelijk een nieuwe afspraak maken. Dit kan je doen onder het kopje “afspraak maken”, klik vervolgens op “eerste afspraak”. Hierna volgt een menu waarin je kan kiezen voor het gebied waar de klacht zich bevindt, verwijzing of geen verwijzing, de dag en tijd en kan je kiezen voor welke fysiotherapeut. Na het inplannen krijg je enkele vragenlijsten toegestuurd. Vul in wat lukt, het is niet verplicht.

Als de fysiotherapeut hier goedkeuring voor geeft kunt u op de pagina “vervolgafspraak maken/wijzigen” een vervolgafspraak inplannen, een afspraak annuleren of wijzigen.

Klik hier om direct een nieuwe afspraak in te plannen of hier om een vervolgafspraak te maken, een afspraak te annuleren of wijzigen.

Neem voor de eerste afspraak een handdoek en je legitimatiebewijs mee. De behandeling kan tot 24 uur van te voren kosteloos worden afgezegd. Om af te zeggen kan je ons bellen.

Heb je vragen kan je ons het beste bellen op 020-6869806 op werkdagen tussen 09:00 en 13:00. Of mailen naar info@fysiowesterpark.nl.

© Copyright FysioWesterpark