Je kan direct een afspraak inplannen via mijnzorgtoegang.nl.

Afspraak maken


Hier vind je informatie over hoe je moet inplannen, waar je op moet letten voor de eerste afspraak en waar je heen kan met vragen.

Let op! Het is niet mogelijk om online een afspraak te plannen bij een bekken(bodem)fysiotherapeut. Om een afspraak te maken kun je telefonisch of via de mail contact opnemen.


Bij Fysio Westerpark kan je gemakkelijk een nieuwe afspraak maken. Klik hierboven op “eerste afspraak”. Hierna volgt een menu waarin je kan kiezen voor het gebied waar de klacht zich bevindt, verwijzing of geen verwijzing, de dag en tijd en kan je kiezen voor welke fysiotherapeut. Na het inplannen krijg je enkele vragenlijsten toegestuurd. Vul in wat lukt, het is niet verplicht.

Als de fysiotherapeut hier goedkeuring voor geeft kunt u op de pagina “vervolgafspraak maken/wijzigen” een vervolgafspraak inplannen, een afspraak annuleren of wijzigen.

Neem voor de eerste afspraak een handdoek en je legitimatiebewijs mee. De behandeling kan tot 24 uur van te voren kosteloos worden afgezegd. Om af te zeggen kan je ons bellen.

Nogmaals willen wij erop attenderen dat het niet mogelijk is om online een afspraak te plannen bij een bekken(bodem)fysiotherapeut. Om een afspraak te maken kun je telefonisch of via de mail contact opnemen. Wel is het mogelijk om een afspraak te maken voor bekkenpijn rondom de zwangerschap of trainingsopbouw na zwangerschap, hiervoor kan je een afspraak maken bij een algemeen fysiotherapeut die hierin is gespecialiseerd.

Heb je vragen kan je ons het beste bellen op 020-6869806 op werkdagen tussen 09:00 en 13:00. Of mailen naar info@fysiowesterpark.nl.

© Copyright FysioWesterpark