Het werken met mensen maakt mijn vak super interessant. Iedereen is anders

CHIEL KLAVER


WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ CHIEL?
MAIL OF BEL DAN NAAR
In 2019 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Na een mooie reis ben ik begonnen als fysiotherapeut bij Fysio Westerpark.

Voor ik aan de fysiotherapie opleiding begon heb ik de CIOS opleiding gedaan en afgerond. Hier is voor het eerst mijn interesse gewekt voor het menselijk lichaam. Op de opleiding heb ik veel geleerd over de diverse aspecten van oefentherapie. Tijdens mijn stages en een gevolgde minor heb ik ervaring opgedaan m.b.t de onderste extremiteit(enkel t/m heup), wervelkolom en de schouder.

De afgelopen jaren ben ik sportverzorger geweest bij de dames 1 van de voetbalvereniging Wartburgia en trainer op het gebied van hardlopen en de meerkamp bij een atletiekvereniging.

Het werken met mensen maakt mijn vak super interessant. Iedereen is anders en je komt samen tot het best haalbare resultaat.

Naast het werken ben ik graag aan het sporten, zoals fitness en hardlopen maar ik probeer ook regelmatig andere sporten uit. Ook koken vind ik een fijne bezigheid en ik knutsel graag aan motoren.

Specialisaties:
– Revalidatie aan de onderste extremiteit
– Oefentherapie
– Sportspecifieke klachten
– dry needling aan de extremiteiten en wervelkolom

Bijzonderheden:
– Naast een literatuurstudie over de voorste-kruisband heb ik ook een praktisch bruikbaar product gemaakt voor studenten en fysiotherapeuten. Dit is een website geworden over het diagnosticeren van een voorste-kruisband ruptuur.

BIG nummer:
– 69925988004


© Copyright FysioWesterpark