Ik weet wat het voor een musicus betekent geblesseerd te zijn

BARBARA SCHILSTRA


WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ BARBARA?
MAIL OF BEL DAN NAAR
Sinds 2001 werk ik als fysiotherapeut en heb door de jaren heen een brede ervaring opgedaan in dit vak. Eerst ontwikkelde ik een voorkeur voor bewust ontspannen en bewegen. Later kwam daar handtherapie bij.

Heb je spanningsklachten? Dan zoek ik eerst naar de oorzaak. Om je bewust te laten ontspannen, gebruik ik technieken uit de methode van Dixhoorn.

Daarnaast heb ik een grote interesse in de mechaniek van hand en pols. Als gecertificeerd handtherapeute ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Handtherapie (NVHT) en lid van een netwerk. Waarom deze passie voor handen? Ik ben iemand van het detail, ik heb een voorkeur om in te zoomen op de centimeter. Mijn uitdaging is om voor ieder uniek persoon een passende oplossing te creëren.

Klachten kunnen bijvoorbeeld ontstaan door een snijongeluk in de keuken of met klussen, door overbelasting of slijtage. Ik begeleid je ook na een operatie, maar bijvoorbeeld ook als een spalk nodig is. Musici hebben mijn speciale interesse. Door mijn eigen achtergrond als professioneel musicus begrijp ik wat het betekent geblesseerd te zijn.

Door de jaren heen heb ik geleerd dat geen mens hetzelfde is. Dit houdt mijn vak levendig, ik hou van die diversiteit, ik spreek niet voor niets zeven talen.’

Specialisaties:
– Handtherapie
– Binnen de handtherapie speciale interesse in het behandelen van hand- en polsklachten bij musici.
– Adem- en ontspanningstechnieken volgens de methode van Dixhoorn.

Bijzonderheden:
– Is zelf actief als professioneel zangeres.

BIG nummer:
79055419004


© Copyright FysioWesterpark