Het contact met mensen maakt mijn werk leuk

KITTY WELBERGEN


WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ KITTY?
MAIL OF BEL DAN NAAR
Als fysiotherapeut leer ik mensen hoe ze het beste kunnen bewegen. Ik ben geïnteresseerd in mensen. Niet alleen in hun klacht maar ook in wat ze bijvoorbeeld vertellen over hun werk, cultuur of de reizen die ze hebben gemaakt. Hierdoor ontstaat een bredere klik tussen mij en de patiënt waardoor de behandeling vaak beter aansluit

Bij klachten aan het bewegingsapparaat spelen vaak meerdere factoren een rol, zoals regelmatig bewegen, balans tussen belasting en belastbaarheid, voldoende slaap, voeding en stress. Om meer kennis te krijgen over die factoren en zo meer grip te hebben op de klachten, heb ik een deel van de opleiding vitaliteitscoach gevolgd. Een vitaliteitscoach helpt mensen om meer uit het leven te kunnen halen, ook als er sprake is van ziekte of pijn. Het gaat daarbij om functioneel en plezierig bewegen, maar ook om voldoende slaap, gezonde voeding en coachen.

Naast de verschillende factoren die een rol kunnen spelen bij klachten hebben de bijzondere lichamelijke veranderingen tijdens een zwangerschap mijn interesse gewekt. Ik heb een aantal cursussen gevolgd waardoor ik met veel plezier zwangere vrouwen en moeders begeleid die last hebben van hun lage rug of bekken, een diastase hebben en/of begeleiding willen bij het sterker worden tijdens en na de zwangerschap.

Als algemeen fysiotherapeut behandel ik klachten van het bewegingsapparaat. Als het nodig is, schakel ik de deskundigheid in van een collega, huisarts of andere discipline. Daarom is het fijn dat we in onze praktijk veel specialismen onder één dak hebben.

Specialisaties:
– Bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap
– Fitness tijdens en na zwangerschap
– Houding gerelateerde klachten
– Sport gerelateerde klachten
– Revalidatie na een operatie aan het bewegingsapparaat
– Medical tape

Bijzonderheden:
– Wil zich verder opleiden tot vitaliteitscoach via het kennisinstituut Chivo
– Heeft de cursus ‘bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap’ van Cecile Rost gevolgd
– Heeft de cursus ‘pre- en postnataal fitness’ van Romana Serno (SterkHer) gevolgd

BIG nummer:
– 09913403104


© Copyright FysioWesterpark