Wanneer plassen, ontlasten en/of de seks niet goed gaat, voelen we ons vaak ontregeld, dat heeft een grote impact op ons dagelijks functioneren.

Saskia Smit


WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ SASKIA?
MAIL OF BEL DAN NAAR
Sinds oktober 2021 ben ik werkzaam als bekkenfysiotherapeut bij Fysiowesterpark. Na mijn afstuderen als fysiotherapeut in 1989 ging mijn interesse en scholing meteen richting bekkenklachten rondom de zwangerschap.

In die tijd kregen de bekkenbodemspieren ook steeds meer bekendheid, vooral dat wanneer deze spieren niet goed functioneren er zeer vervelende klachten kunnen ontstaan die een grote impact kunnen hebben op ons functioneren in het dagelijks leven. Immers, wanneer er problemen zijn rondom plassen, ontlasten en seksualiteit voelen we ons vaak ontregeld. Daarom heb ik in 2008 de opleiding tot geregistreerd bekkenfysiotherapeut afgerond en ben ik ook als zodanig werkzaam.

Mijn motto als bekkenfysiotherapeut is die van Maria Montessori: “Leer mij het zelf te doen”. Ik hoop u dan ook tijdens de behandelingen genoeg adviezen en oefeningen mee te geven, zodat u uw eigen therapeut kan worden en uw klachten zelf (met behulp van mij) de baas kan worden.

Ik ben getrouwd heb 2 volwassen kinderen, die al de deur uit zijn. Mijn vrije tijd breng ik graag al wandelend en fietsend door in de natuur en ben dol op skiën en zeilen.

Specialisaties:
– Geregistreerd bekkenfysiotherapie
– Stuitklachten
– Medical taping

Bijzonderheden:
– Lid van bekkenfysiotherapie Netwerk Amsterdam


© Copyright FysioWesterpark