Het contact met mensen maakt mijn werk leuk

KITTY WELBERGEN


WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ KITTY?
MAIL OF BEL DAN NAAR


info@fysiowesterpark.nl020 686 98 06


Als fysiotherapeut leer ik mensen hoe ze het beste kunnen bewegen. Ik ben geïnteresseerd in mensen. Niet alleen in hun klacht maar ook in wat ze bijvoorbeeld vertellen over hun werk, cultuur of de reizen die ze hebben gemaakt. Hierdoor ontstaat een bredere klik tussen mij en de patiënt waardoor de behandeling vaak beter aansluit

Bij klachten aan het bewegingsapparaat spelen vaak meerdere factoren een rol, zoals regelmatig bewegen, gezonde voeding en stress. Om op deze klachten meer grip te krijgen, ben ik gestart met de opleiding vitaliteitscoach. Een vitaliteitscoach helpt mensen om meer uit het leven te kunnen halen, ook als er sprake is van ziekte of pijn. Het gaat daarbij om functioneel en plezierig bewegen, maar ook om gezonde voeding en coachen.

Daarnaast hebben de unieke lichamelijke processen tijdens een zwangerschap mijn interesse gewekt. In 2020 heb ik de cursus ‘bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap’ van Cecile Röst gevolgd. Hierdoor begeleid ik nu met veel plezier zwangere vrouwen en moeders die last hebben van onder andere hun bekken.

Als algemeen fysiotherapeut behandel ik klachten van het bewegingsapparaat. Als het nodig is, schakel ik de deskundigheid in van een collega, huisarts of andere discipline. Daarom is het fijn dat we in onze praktijk veel specialismen onder één dak hebben.

Specialisaties:
Bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap
– Houding gerelateerde klachten
– Sport gerelateerde klachten
– Revalidatie na een operatie aan het bewegingsapparaat
– Medical tape

Bijzonderheden:
Is eind 2018 gestart met de opleiding tot vitaliteitscoach
– Heeft in 2020 de cursus ‘bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap’ van Cecile Rost gevolgd

BIG nummer:
– 09913403104


© Copyright FysioWesterpark